18. mars

11.30-12.00 Registrering
12.00–13.00 Felles lunsj
13.00-13.10 Velkommen
13.10-13.35 Eiernes intensjon og mål, Styringsgruppeleder N²
13.35-14.00 Presentasjon av prosjektet, Jørgen Bratting, KUPA
14.00-14.15 Pause
14.15-14.35 Verdensklasse leverandører til sjømatbransjen i 2025
– Hva skal til? Karl Andreas Almås Ph.D., Styreleder NCE Aquatech og
spesialrådgiver i SINTEF
14.35-14.55 Verdensklasse leverandører til reiselivsbransjen i 2025
– Hva skal til? Bjørn Krag Ingul, leder for utvikling og kompetanse i
Innovasjon Norge Reiseliv
14.55-15.05 Oppstart gruppearbeid
15.05-17.30 Gruppearbeid del 1: Implementering av prosjektets tiltak
17.30-18.00 Avslutning i plenum
19.00 Felles middag

19. mars

08.30-08.45 Oppsummering fra dagen i går
08.45-09.05 Merkevarebygging som strategisk verktøy, Monna Nordhagen, Nordic
Strategy Director, Scandinavian Design Group
09.05-11.15 Gruppearbeid del 2: Hvilke verktøy bør prosjektet vurdere i tillegg?
11.15-11.50 Kort oppsummering av gruppearbeidet
11.50-12.00 Veien videre

Servering

Felles middag på Scandic Alta kl.19.00 den 18. mars. Påmelding til middag foregår under registreringen på morgenen.

Rein
Midnattsol
Rull til toppen